ماهیان زنده زا
ماهی گوپی.دم شمشیری.مولی
 
 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 26 مرداد 1392برچسب:, :: 17:44 :: توسط : آرش

آکواریوم خودم:


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:مولی,گوپی, دم شمشیری, :: 22:56 :: توسط : آرش

 

نگهداری از ماهی گوپی مانند ماهی مولی  بسیار راحت وآسان است شما باخواندن  پستی که درمورد ماهی مولی نوشتم میتوانید از ماهی گوپی هم نگهداری کنید .

 

تشخیص جنسیت: .

جنس نر

1.گوپی نر بدن زیبا تر با دم بلند تری نبت به ماده دارد.

2.بدن گوپی نر کشیده تر و لاغر تر از ماده است.

3.باله زیر شکم ماهی نر کشیده تر و سوزنی است.

 

 

جنس ماده

1.گوپی ماده بدنی ساده و بی نقش و نگار دارد.

2.گوپی چاق تر و بزرگ تر از گوپی نر است.

3.باله ی زیر شکم ماده پهن و گرد است.

4.زیر شکم ماهی ماده لکه ای سیاه وجود دارد که نشان دهنده ی زمان بارداری است.

 

 

جفت کردن : خوب اول از همه باید جنسیت ماهی های خود را معلوم کنید که  دربالا این  کار را کردیم و ان ها را به نسبت 1نر و 2 یا 3 ماده ترکیب کنید.

تکثیر:کارشون نداشته باشید خودشون هر1ماه تکثیر میکنندبهترین تانک برای انها تانک انبوه از گیاه است که اگر این گیاهان طبیعی باشند بسیار بهتر است.

البته دقت کنید که گیاهان در شب دی اکسید کربن تولید می کنند و باید یک پمپ هوا در اکواریوم داشته باشید.

گیاهان باعث می شوند تا ماهی از تک سلولی های اطراف ان تغذیه کند و البته چرخه ی اکواریوم را راه بیندازد تا ماهی در ان احساس کند که واقعا در رودخانه است که این به سالم ماندن بچه های داخل شکم ماهی کمک می کند.

این را به یاد داشته باشید که ماهی گوپی زنده  زا است و ماهی ها را در شکم خود نگه داشته تا به نوزاد تبدیل شوند و بعد زایمان می کند.که ایم باعث شده تکثیر گوپی بسیار ساده شود.

.زایشگاه یا گیاهان انبوه

حال باید انتخاب کنید که می خواهید چگونه ماهی را تکثیر کنید.

1.زایشگاه

در این روش پس از این که ماهی شکمش متورم شد و علائم بارداری در ان ظاهر شد(علائم باراری را در ادامه بهتان خواهم گفت)ماهی ماده را به آرامی به زایشگاه انتقال می دهید و دمای اب را 2 درجه افزایش می دهید و ماهی را دور از عوامل استرس زا قرار می دهید.بعد که ماهی ماده زایمان کرد ان را خارج کرده.و به تانک اصلی انتقال می دهید.

توجه کنید که نباید ماهی نر را در زایشگاه قرار دهید.

علائم بارداری:

1.شکم ماهی ماده به شدت متورم می شود

2.در زیر شکم ماهی ماده لکه ی سیاهی ظاهر می شود که در هنگام بارداری پر رنگ می شوند.

3.و معمولا چند ساعت مانده به زیمان ماهی ماده در قسمت زیرین اکواریوم کنار سنگ یا گیاهی ثابت می ماند.

زایشگاه چیست:

زایشگاه محفظه ی پلاستیکی است که ماهی ماده در قسمت بالایی قرار می گیرد و وقتی بچه ها به دنیا می ایند از منافظ ریز زایشگاه عبور می کنند و از خطر خورده شدن توسط والدین یا دیگر ماهی ها در امان می مانند.

 

2.تانک انبوه از گیاهان

در این روش که خیلی ساده است شما چند ماهی گوپی را به نسب 1نر و 3 ماده را کنار هم قرار می دهید و اکواریوم را پر کنید از گیاهان طبیعی و مصنوعی البته نه به شدت عکس بالا یارو آکواریوم را با باغچه عوضی گرفته و ماهی را با غذاهای خوب تغذیه کنید.

کار شما تمام شده فقط هر روز به ماهی غذا دهید و بعد از حدود یک ماه صاحب تعداد زیادی بچه ماهی خواهید بود.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:گوپی, :: 14:8 :: توسط : آرش


ارسال شده در تاریخ : شنبه 19 مرداد 1392برچسب:گوپی, :: 8:20 :: توسط : آرش


ارسال شده در تاریخ : جمعه 18 مرداد 1392برچسب:گوپی, :: 8:12 :: توسط : آرش

ماهی مولی برای بسیاری ازمبتدیان وتازه کاران مناسب است به علت قیمت مناسب ،تولید مثل بالا وتلفات کم

ساخت محیط برای نگهداری:

ماهی مولی نیاز به جای بزرگی ندارد وبایک آکواریوم20*15*20* میتوان ماهی مولی بسیاری را نگهداری کرد ونیاز به وسایل گران قیمت آکواریوم مثل (فیلتر،بخاری)ندارد وحتی بایک پمپ وسنگ هوا میتوان از آنها تکثیر کرد.

 

تشخیص جنسیت:

با دیدن عکس های زیر مطمئنن میفهمید ماجرا از چه قرار است.

جفت کردن و بچه دار شدن:

جفت کردن ماهی مولی کاری بسیار آسان است ولی باید نسبت نرها به ماده ها را درنظر داشته باشیم اگر شما یک نر داشته باشید باید برای هرنر 3ماده قرار دهید اونوقت شما شاهد این هستید که هر ماه 20 ماهی به جمع ماهیانتان اضافه خواهد شد.

بارداری:وقتی شکم ماهی باد کرد او باردار است وپس 5_7روز خال زایمانی در زیر شکم اوپیدا میشودکه سیاه رنگ است شما میتوانید از ویتامین های موجود در ماهی فروشی استفاده کنید چون پس از زایمان ماهی بسیار ضعیف میشود و امکان مردنش به 70%میرسد


نگهداری از بچه ها:

پس از این که ماهیان شما جفت خوردند بچه های آنها به دنیا می آیند نگهداری از بچه ها نه کار سختی است ونه آسانی، برای خورده نشدن توسط بزرگترها شما سه راه دارید که نام میبرم:

1-استفاده از زایشگاه: در این روزها کار بسیار خطرناکی است چون بعضی از فروشنده ها فقط به فکر کار وبار خود هستند مثل همین زایشگاه ها بعضی وقتها اینقدر سوراخ های تنگی دارند که حتی گرد وخاک هم از آن رد نمیشود چه برسد به بچه ماهی ولی اگر بتوان جنس خوبی پیدا کرد روش بدی نیست.

2-استفاد از دکور:شما میتوانید با درست کردن محیطی پر از گل وگیاه وسنگ بچه ماهی ها را از شر بزرگتر ها خلاص کنید ،اگر درکف آکواریوم از صدف به جای شن وماسه استفاده کنید برای بچه ها بسیار بهتر است.

3-استفاده از آکواریوم دیگر:شما میتوانید تاخال زایمانی به روی شکم ماده ظاهر شد اورا به جای دیگری حتی تشت حمام منتقل کنید ومنتظر باشید و چشم از تشت برنداریدتا بچه ها به دنیا آمدند ماهی ماده رابه جای قبلی  بازگردانید وتا ده روز از بچه ها مراقبت کنید پس از 10 روز آنها را به آکواریوم پیش پدر ومادر باز گردانید. 

تغذیه:از هر غذایی برای بزرگتران استفاد میکنید به صورت ریزتر برای بچه ها  استفاده کنید میتوانید از غذا های آماده در ماهی فروشی ها استفاده کنید

بلوغ بچه ها:به طور معمولی3 ماه طول میکشد ولی اگر آب گرم باشد 2ماه واگرسرد باشد4یا5 ماه


ارسال شده در تاریخ : جمعه 18 مرداد 1392برچسب:مولی, :: 7:1 :: توسط : آرش

درباره وبلاگ
با سلام این وب را ساختم تا با ماهی های زنده زا بیشتر آشنا شویدهمان طور که از آدرس وبلاگ پیدا است.g:گوپیd:دم شمشیریm:مولی
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ماهیان زنده زا و آدرس gdm.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 20
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 33
بازدید کل : 17209
تعداد مطالب : 6
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


ماهیان زنده زا